Taxi Amsterdam Centrum

Taxi Amsterdam Centrum

Vanaf €10,00! Goedkope taxi vanuit Amsterdam-Centrum.
Heeft u een taxi nodig in Amsterdam Centrum,

Reserveer veilig en verzekerd uw taxirit online, via WhatsApp of bel naar +31 20 210 1511 

 

Taxi nodig van of naar Amsterdam Centrum?
Zoekt u een goedkope taxi Amsterdam Centrum?
De chauffeurs van Taxi Amsterdam Centrum zijn er voor u.

 

Book your taxi ride securely and insured online. Call for a taxi in 7 minutes. FixedPrice.

Bel nu :+31202101511

 

Nieuw : U kunt direct een taxi via Whatsapp bestellen via onze nummer 

Bij ons kunt u 24 uur en 7 dagen per week per whatsapp om een taxi te bestellen of te informeren naar de prijzen..
Amsterdam Schiphol airport taxi’s zijn 24 UUR PER DAG bereikbaar.

 

Whatsapp Service Taxi bestellen via Whatsapp. Snel, gemakkelijk.

ELKE DAG BEREIKBAAR VOOR VERVOER VAN EN NAAR ALLE BESTEMMINGEN IN BINNEN EN BUITENLAND 

 

HET VOORDEEL VAN EEN TAXI IN AMSTERDAM CENTRUM: WERKEN IN DE TAXI

Dit is voornamelijk een groot voordeel voor mensen die gebruik maken van een taxi om van zakelijke afspraak één naar zakelijke afspraak twee te reizen. Ga jij zelf met de auto naar al jouw afspraken, dan is het onmogelijk om te werken tijdens deze reistijd. Je moet je goed op de weg focussen. Werken op de laptop is onmogelijk en telefoneren raden wij jou ook niet aan, dit gaat ten koste van de focus die jij op de weg moet hebben. Maak gebruik van onze taxi in Amsterdam en benut de reistijd volledig! Wil jij bellen in de auto dan is dit geen probleem, onze taxi chauffeurs zetten de radio graag zachter of helemaal uit. Uiteraard kan je ook jouw laptop erbij pakken en bijvoorbeeld mails gaan beantwoorden. Jouw focus hoeft nu niet op het rijden te liggen, je kan je volledig focussen op het werk.

DE GESCHIEDENIS VAN DE TAXI’S IN NEDERLAND

De eerste taxi die in Nederland de weg op ging, was een taxi in Amsterdam! Dit gebeurde in 1905, dat is alweer ruim honderd jaar geleden. Vier jaar later, in het jaar 1909, was daar dan de eerste taxivergunning voor de Amsterdamse ATAX. Maakte je gebruik van deze Amsterdamse ATAX dan werd je vervoerd in een elektrisch voertuig. Een tijd lang werkte dit systeem erg goed in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland. Totdat er de voertuigen kwamen die zich voordeden als taxi, maar hier helemaal geen vergunning voor hadden. Deze vrije rijders, ook wel snorders genoemd, maakte een einde aan de rust op de taximarkt in Amsterdam. Men noemt dit ook wel het begin van de taxioorlog in Amsterdam. Pas in 1934 verenigden de snorders zich: de Algemene Taxi Onderneming (ATO) ontstond en zij ontvingen hier een vergunning voor.

DE HUIDIGE STATUS VAN DE TAXI’S IN AMSTERDAM CENTRUM EN HEEL NEDERLAND

De taxi is in Nederland ontstaan in Amsterdam. Ondertussen vind je in heel Nederland, in elke stad en elk dorp, diverse taxibedrijven. Wist je dat er zo’n 36.500 taxi’s en taxibusjes rondrijden in Nederland? Gezamenlijk leggen al deze taxi’s ruim 61.000 kilometer per dag af. Het grootste deel van de taxi’s vind je in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Uiteindelijk blijft Amsterdam nog altijd koploper op dit gebied. Hier vind je de meeste taxi’s.

DE TOEKOMST VAN DE TAXI IN AMSTERDAM CENTRUM EN NEDERLAND

De Rabobank heeft een onderzoek gedaan naar de taxi’s in ons land. Hieruit blijktdat rendement en concurrentie grote knelpunten zijn voor de taxibedrijven. Doordat de verwachtingen zijn dat de taxibranche in Nederland een steeds grotere en belangrijkere rol gaat spelen, is het belangrijk dat de taxibedrijven hiermee aan de slag gaan. Het openbaarvervoer is in Nederland niet erg populair door de overvolle treinen, vertragingen en zelfs treinen die uitvallen en dus helemaal niet meer rijden. Veel mensen vinden in zulke gevallen een taxi een erggoed alternatief.

WIST JIJ DIT AL OVER DE TAXI’S IN AMSTERDAM CENTRUM?

  • Als we kijken naar de gemiddelde ritprijs in heel Nederland, dan ligt deze prijs op ongeveer 25 euro
  • In 56% van alle taxi’s in die in Nederland rijden zitten één of meer passagiers, dit wordt ook wel de beladingsgraad genoemd
  • Taxichauffeurs doen bijna niet aan marketing, hier valt dus nog heel veel tewinnen voor bepaalde bedrijven
  • Mensen maken over het algemeen meer gebruik van een taxi doordeweeks, het weekend is dus vaak rustiger voor taxichauffeurs
  • Er bestaat een keurmerk voor taxi’s, dit keurmerk is uitgegeven door de stichting TX-Keur. Het overgrote deel van alle taxi’s in Nederland hebben dit keurmerk, namelijk meer dan een derde van alle bedrijven. Het keurmerk houdt in dat jij jezelf verzekerd van een taxi met een vakkundigechauffeur die jou comfortabel en uiterst veilig vervoerd naar de plaats van bestemming.
  • Taxi bestellen amsterdam goedkope taxi amsterdam Taxi prijs Taxi amsterdam Taxi amsterdam 24