Amsterdam Taxi Number

Ben jij in Amsterdam en wil jij graag gebruik maken van een taxi in Amsterdam? Bel dan 020 210 1511. Amsterdam Taxi Number staat voor jou klaar! Waar en wanneer jij maar wilt. Regent het en wil je een kleine afstand graag droog overbruggen? Is het onmogelijk om op hoge hakken over klinkertjes te lopen? Of wil jij juist graag een grote afstand afleggen, maar maak je liever geen gebruik van het openbaar vervoer? Schakel Amsterdam Taxi Number in en je bent binnen no-time op jouw plek van bestemming.

De kenmerken van onze taxi in Amsterdam

Wil jij er zeker van zijn dat je in een betrouwbare en veilige taxi in Amsterdam stapt? De volgende kenmerken wijzen op een veilige taxirit in Amsterdam:

 • Grote kans dat jij dit al weet, maar officiële taxi’s in Amsterdam zijn altijd voorzien van een blauwe nummerplaat. Daarnaast kan een taxi in Amsterdam ook een daklicht op de taxi hebben. Dit is niet altijd verplicht.
 • Een taxirit brengt jou van A naar B, je wilt hier daarom niet al te veel kosten kwijt zijn. Doordat een taxi in Amsterdam altijd op de meter rijdt, betaal jij nooit meer dan nodig is. De meter moet goed zichtbaar zijn, zodat jij tijdens de rit precies weet waar je aan toe bent en wat het uiteindelijke tarief is.
 • Een taxi in Amsterdam is er niet enkel voor lange ritten. Regent het en wil jij graag droog aankomen op jouw afspraak of is er een andere reden waarom je voor een kleine afstand een taxi in Amsterdam wilt gebruiken? Ook dit is mogelijk bij Amsterdam Taxi Number. Welke afstand je ook wilt afleggen, onze chauffeurs staan altijd voor jou klaar.
 • Een goede taxi in Amsterdam zal aan het einde van de rit ook altijd een bonnetje met de ritgegevens aan jou meegeven. Zo kan jij het eventueel controleren of het bewaren voor de administratie.

De verwachtingen die Amsterdam Taxi Number waarmaakt:

Je wilt niet enkel in- en uitstappen in een taxi in Amsterdam, maar je wilt ook een prettige rit, een goede behandeling en een betrouwbaar gevoel krijgen. Maak jij gebruik van een taxi in Amsterdam, dan kan je een uitstekende service verwachten. De volgende verwachtingen maken de taxi’s in Amsterdam graag waar:

 • Je kan er bij onze taxi in Amsterdam vanuit gaan dat onze chauffeurs goed gehumeurd zijn en jou vriendelijk en netjes begroeten en behandelen. Bij Amsterdam Taxi Number bieden wij jou graag het volledige pakket, inclusief een uitstekende klantvriendelijkheid. Zo is jouw ritje in een taxi in Amsterdam altijd een plezier.
 • De chauffeur van jouw taxi in Amsterdam zal jou altijd veilig vervoeren. Er wordt gekozen voor de snelste route die jou op een uiterst veilige manier van A naar B brengt. Zo doen onze chauffeurs er alles aan om ervoor te zorgen dat jij tijdig op de plaats van bestemming bent.
 • Maak je gebruik van een taxi in Amsterdam, dan zit jij altijd is een schone en frisse auto. Op deze manier kom je fris aan op jouw bestemming in Amsterdam.

Op tijd een taxi in Amsterdam scoren

Wil jij er zeker van zijn dat er een taxi in Amsterdam beschikbaar is op het moment dat jij deze wilt gebruiken? Bereid je dan goed voor, dit kan jou en de taxichauffeur een hoop tijd besparen. Je kan natuurlijk altijd proberen om last-minute een taxi in Amsterdam te scoren. Je loopt in dat geval wel het risico dat het een tijdje duurt voordat er een taxi in Amsterdam beschikbaar is, voordat hij bij jou in de buurt is. Weet jij van tevoren al dat je gebruik wilt maken van onze taxi’s in Amsterdam? Wij raden je dan aan om deze vooraf te bestellen.

Een Taxi in Amsterdam bestellen gaat eenvoudig en snel, met een paar stappen is alles geregeld:

 1. Zorg ervoor dat jij het adres doorgeeft waar je opgehaald wilt worden én het adres waar je afgezet wilt worden.
 2. Laat ons weten hoeveel personen er vervoerd moeten worden, dan zorgen wij dat er een taxi komt met voldoende zitplekken.
 3. Vertel ons welke datum jij graag gebruik wilt maken van onze taxiservice in Amsterdam.

Wij hebben nu alle benodigde informatie om jou op tijd op te halen en af te zetten. Aan het einde van de taxirit kan je eenvoudig en snel betalen bij onze taxichauffeur.

Een taxi in Amsterdam die jou naar Schiphol brengt

Ga jij binnenkort op vakantie of op zakenreis en vlieg je vanaf Schiphol? Wij raden iedereen altijd aan om met een taxi vanuit Amsterdam naar Schiphol te gaan. Het gebeurt zo vaak dat het openbaarvervoer vertraging heeft of zelfs helemaal niet meer rijdt, dit wil je natuurlijk niet hebben op de dag dat jij op tijd op Schiphol moet zijn. Het is belangrijk om op tijd op Schiphol te zijn, zodat jij daar rustig kan inchecken en wachten. Een vlucht missen is geen optie natuurlijk. Maak jij gebruik van onze taxi in Amsterdam, dan verzeker jij jezelf ervan dat je op tijd op Schiphol arriveert. Reserveer op tijd, laat ons weten hoe laat jij op Schiphol moet zijn en zorg ervoor dat je zelf op tijd klaarstaat. Onze taxiservice haalt jou thuis op en zet jou bij Schiphol af, zo hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele vertragingen of treinen die uitvallen. Heb jij een zware koffer of tas bij je? Onze chauffeur tilt deze graag voor jou in de auto. We willen jouw taxirit zo prettig mogelijk maken.

Op elk gewenst moment een taxi in Amsterdam bestellen

Wil jij midden in de nacht een taxi bestellen? Heb jij heel vroeg in de ochtend vervoer nodig of moet je juist door de spits heen? Onze taxi in Amsterdam rijdt niet op kantoortijden tussen 09.00 en 17.00 uur. Wij zijn op elk gewenst moment te bereiken. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat er in de drukke periode minder taxi’s beschikbaar zijn. Dit kan je vermijden door tijdig jouw taxi in Amsterdam te reserveren. Wij staan de volledige dag klaar om jou van A naar B te vervoeren.

Amsterdam Taxi Number is betrouwbaar en denkt met jou mee

Bij Amsterdam Taxi Number doen we er alles aan om jou een optimale service te bieden. Zo geniet jij altijd van een prettige rit met een vriendelijk chauffeur. Wil je gezellig een praatje maken? Dat kan! Maar ook wanneer je liever in stilte zit is dit geen enkel probleem. Zware bagage hoef je niet zelf de taxi in te tillen, kies jij voor Amsterdam Taxi Number dan nemen wij deze last uit jouw handen. Is er onverwachts file of gebeurt er iets waardoor de oorspronkelijke route niet meer de snelste is, dan kijken onze chauffeurs direct welke mogelijkheden er nog meer zijn. Zij doen er alles aan om jou op tijd op jouw bestemming te laten komen. Uiteraard gebeurt dit altijd op een veilige manier. Veiligheid staat bij onze taxi’s in Amsterdam bovenaan.

Een taxi in Amsterdam bestellen voor iemand anders

Heb jij zelf geen taxi nodig maar wil jij graag voor iemand anders een taxi in Amsterdam bestellen? Bij Amsterdam Taxi Number kan je heel eenvoudig voor iemand anders een taxi in Amsterdam bestellen. Als jij de juiste gegevens hebt, zoals bestemming van halen en brengen, datum, tijdstip en het aantal personen, dan kan jij voor iemand anders een taxi bestellen in Amsterdam. Zo kan jij met een gerust hart iemand anders aan een taxi helpen en weet jij zeker dat alles goed geregeld is.

Een taxi in Amsterdam voor invalidepersonen

Ook invalidepersonen kunnen terecht bij onze taxiservice in Amsterdam. Geef tijdig aan dat jij of iemand anders bijvoorbeeld in een rolstoel zit. Wij zorgen er dan voor dat er een speciaal busje komt waar jij in vervoerd kan worden. Ongeacht wat jouw situatie is, wij zorgen ervoor dat je op de plek van bestemming kunt komen!

Het voordeel van een taxi in Amsterdam: werken in de taxi

Dit is voornamelijk een groot voordeel voor mensen die gebruik maken van een taxi om van zakelijke afspraak één naar zakelijke afspraak twee te reizen. Ga jij zelf met de auto naar al jouw afspraken, dan is het onmogelijk om te werken tijdens deze reistijd. Je moet je goed op de weg focussen. Werken op de laptop is onmogelijk en telefoneren raden wij jou ook niet aan, dit gaat ten koste van de focus die jij op de weg moet hebben. Maak gebruik van onze taxi in Amsterdam en benut de reistijd volledig! Wil jij bellen in de auto dan is dit geen probleem, onze taxi chauffeurs zetten de radio graag zachter of helemaal uit. Uiteraard kan je ook jouw laptop erbij pakken en bijvoorbeeld mails gaan beantwoorden. Jouw focus hoeft nu niet op het rijden te liggen, je kan je volledig focussen op het werk.

De geschiedenis van de taxi’s in Nederland

De eerste taxi die in Nederland de weg op ging, was een taxi in Amsterdam! Dit gebeurde in 1905, dat is alweer ruim honderd jaar geleden. Vier jaar later, in het jaar 1909, was daar dan de eerste taxivergunning voor de Amsterdamse ATAX. Maakte je gebruik van deze Amsterdamse ATAX dan werd je vervoerd in een elektrisch voertuig. Een tijd lang werkte dit systeem erg goed in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland. Totdat er de voertuigen kwamen die zich voordeden als taxi, maar hier helemaal geen vergunning voor hadden. Deze vrije rijders, ook wel snorders genoemd, maakte een einde aan de rust op de taximarkt in Amsterdam. Men noemt dit ook wel het begin van de taxioorlog in Amsterdam. Pas in 1934 verenigden de snorders zich: de Algemene Taxi Onderneming (ATO) ontstond en zij ontvingen hier een vergunning voor.

De huidige status van de taxi’s in Amsterdam en heel Nederland

De taxi is in Nederland ontstaan in Amsterdam. Ondertussen vind je in heel Nederland, in elke stad en elk dorp, diverse taxibedrijven. Wist je dat er zo’n 36.500 taxi’s en taxibusjes rondrijden in Nederland? Gezamenlijk leggen al deze taxi’s ruim 61.000 kilometer per dag af. Het grootste deel van de taxi’s vind je in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Uiteindelijk blijft Amsterdam nog altijd koploper op dit gebied. Hier vind je de meeste taxi’s.

De toekomst van de taxi in Amsterdam en Nederland

De Rabobank heeft een onderzoek gedaan naar de taxi’s in ons land. Hieruit blijkt dat rendement en concurrentie grote knelpunten zijn voor de taxibedrijven. Doordat de verwachtingen zijn dat de taxibranche in Nederland een steeds grotere en belangrijkere rol gaat spelen, is het belangrijk dat de taxibedrijven hiermee aan de slag gaan. Het openbaarvervoer is in Nederland niet erg populair door de overvolle treinen, vertragingen en zelfs treinen die uitvallen en dus helemaal niet meer rijden. Veel mensen vinden in zulke gevallen een taxi een erg goed alternatief.

Wist jij dit al over de taxi’s in Amsterdam?

 • Als we kijken naar de gemiddelde ritprijs in heel Nederland, dan ligt deze prijs op ongeveer 25 euro
 • In 56% van alle taxi’s in die in Nederland rijden zitten één of meer passagiers, dit wordt ook wel de beladingsgraad genoemd
 • Taxichauffeurs doen bijna niet aan marketing, hier valt dus nog heel veel te winnen voor bepaalde bedrijven
 • Mensen maken over het algemeen meer gebruik van een taxi doordeweeks, het weekend is dus vaak rustiger voor taxichauffeurs
 • Er bestaat een keurmerk voor taxi’s, dit keurmerk is uitgegeven door de stichting TX-Keur. Het overgrote deel van alle taxi’s in Nederland hebben dit keurmerk, namelijk meer dan een derde van alle bedrijven. Het keurmerk houdt in dat jij jezelf verzekerd van een taxi met een vakkundige chauffeur die jou comfortabel en uiterst veilig vervoerd naar de plaats van bestemming.